Je bent jong en je wilt wonen in Delden

Wonen Delden nodigt jongeren uit om mee te praten over het woningaanbod in Delden. ‘Wat zijn jouw wensen als je kijkt naar het huidige aanbod van huurwoningen in Delden?’, vraagt de corporatie zich af in de uitnodiging die ze verstuurt. “Praat hierover mee op 3 december in Eetcafé De Burgemeester aan de Langestraat 73. Zorg jij dat je erbij bent, dan zorgen wij voor ‘bier en bitterballen’. We starten om 19.00 uur en ronden af om 21.00 uur.”   

Praat mee
Wonen Delden schrijft op dit moment aan een ondernemingsplan voor de komende jaren. “Als team kunnen we het allemaal bedenken, maar ik hoor liever van onze toekomstige huurders waar de behoeften liggen. Eerder nodigden we hiervoor ook al onze huidige huurders uit. Door met elkaar in gesprek te gaan, kom je erachter hoe je écht woonwensen en woonaanbod goed op elkaar kunt laten aansluiten. Dus grijp deze kans aan en praat mee!”, benadrukt Dave van Zalk namens Wonen Delden.

Meld je aan
Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig gelet op de catering. Stuur je mail naar info@wonendelden.nl of meld je aan door even bij ons binnen te lopen. Ook als je vragen of opmerkingen hebt over deze bijeenkomst. Bel: 074 376 6464 (op werkdagen tussen 8.30 – 12.30 uur) en vraag naar Gerrie Folbert.