Serviceabonnement onderhoud

Een goed onderhouden woning

Wonen Delden wil graag dat je prettig en fijn kunt wonen. Een goed onderhouden woning draagt hier aan bij. En daar zorgen we sámen voor. Wonen Delden doet de grote onderhoudsklussen, en zelf doe je de kleine reparaties en klusjes die voortkomen uit het dagelijks gebruik van de woning.

Serviceabonnement onderhoud

Omdat veel mensen het lastig vinden om deze kleine reparaties en klussen zelf te doen, kun je als huurder een serviceabonnement onderhoud bij Wonen Delden afsluiten. Met dit serviceabonnement neemt Wonen Delden een groot deel van de kleine onderhoudsklussen waar je als huurder verantwoordelijk voor bent uit handen.
De kosten van dit abonnement zijn:

€ 4,20 per maand voor duplex- en eengezinswoningen
€ 2,09 per maand voor (senioren)woningen in appartementencomplexen

Heb je al een huurcontract maar nog geen serviceabonnement, dan vragen wij een eenmalig inschrijfbedrag van € 25,=. Sluit je het serviceabonnement meteen af bij de ondertekening van je huurcontract, dan brengen wij geen inschrijfkosten in rekening.

Meer informatie over het serviceabonnement

In de brochure ‘Onderhoud van de woning’ lees je voor welke kleine onderhoudswerkzaamheden je zelf verantwoordelijk bent, en is te zien welke van deze klussen wij van je overnemen als je een serviceabonnement afsluit.

Aanmelden?

Heb jij nog geen serviceabonnement, en wil je deze toch afsluiten?
Dit regel je eenvoudig en snel in Mijn Wonen Delden of door ons een e-mail te sturen waarin je aangeeft een serviceabonnement te willen afsluiten.