Een nieuwe badkamer, keuken of toilet

Een badkamer, keuken en toilet gaan een bepaald aantal jaren mee. Voor een badkamer en toilet is dat 30 jaar, voor de keuken is dat 20 jaar. Wanneer deze levensduur is bereikt, dan kom je in aanmerking voor een renovatie. Wij informeren je hier dan over, en bieden je een standaardrenovatie aan.

Is jouw badkamer, keuken of toilet aan vervanging toe, maar heb je nog geen bericht van ons ontvangen? Dan kun je ook zelf een aanvraag bij ons indienen. Wij beoordelen dan of jouw badkamer, keuken of toilet in aanmerking komt voor renovatie, en nemen hier zo snel mogelijk contact met je over op.

Naar eigen wens

Binnen de standaardrenovatie krijg je een keuze uit verschillende mogelijkheden voor wandtegels, vloertegels, fronten van keukenkastjes, handgrepen en werkbladen. Je vindt de mogelijkheden op het keuzeformulier en kunt daarop aangeven wat jouw keuze is.

Toch kan het zijn dat je net even iets anders of extra’s wilt dan de standaardrenovatie. Ook dat is vaak wel mogelijk. Wij vinden het immers belangrijk dat jij je huis naar eigen wens kunt inrichten.

Deze andere of extra aanpassingen noemen we meerwerk.
De kosten van meerwerk komen wel voor je eigen rekening.

Meer informatie

Hoe de renovatie van jouw badkamer, keuken of toilet precies in zijn werk gaat lees je in de brochures.

Formulier aanvragen renovatie