Huur betalen

De huur voor je woning, garage of bedrijfsruimte betaal je steeds vóór de eerste van de maand. Je kunt de huur op verschillende manieren betalen.

 1. Via automatische incasso
  Gemakkelijk voor jou als huurder, en voor ons als verhuurder, is betaling van het huurbedrag per automatische incasso. Bij een automatische incasso geef je ons toestemming om de huur automatisch van je rekening af te schrijven. Dit is de makkelijkste manier van betalen. Wij schrijven elke eerste dag van de maand het juiste huurbedrag af van je rekening. Je bent zo nooit te laat met betalen, voorkomt onnodige kosten, èn betaalt je huur altijd op tijd. En wijzigt het huurbedrag, dan wordt dit ook automatisch aangepast.
 2. Periodieke overboeking
  Wil je je huur zelf overmaken, dan kun je via internetbankieren een maandelijkse overboeking instellen. Let er wel op dat wanneer het huurbedrag wijzigt, je dit ook zelf wijzigt in je periodieke overboeking.
 3. Handmatig overboeken
  Tot slot is er nog de mogelijkheid om elke maand handmatig je huur over te maken. Let er ook bij deze betaalwijze op dat je het juiste huurbedrag overmaakt en vóór de eerste van de volgende maand hebt betaald.
 4. Betalen via iDEAL
  Wil jij je huur niet met een automatische incasso voldoen, dan ontvang je elke maand een digitale acceptgiro (AcceptEmail) van Wonen Delden. Met deze digitale acceptgiro kun je via iDEAL de huur overmaken. Betalen via AcceptEmail is een veilige manier van betalen èn biedt het voordeel dat de juiste gegevens, zoals bedrag, betalingskenmerk en rekeningnummer, al zijn ingevuld. Ook zien wij de volgende dag al dat je betaling is ontvangen (bij een gewone betaling duurt dat meestal langer).

Betaalwijze aanpassen

Ben je huurder van Wonen Delden en wil je je betaalwijze veranderen? Dit regel je snel en eenvoudig via het klantportaal Mijn Wonen Delden. Of download hier het machtigingsformulier voor een automatische incasso.