Huurwoning in de verkoop: Morsweg 26 in Delden

Wonen Delden heeft enkele woningen gelabeld voor verkoop. Alleen deze geselecteerde huizen bieden we te koop aan. Ben jij serieus geïnteresseerd in deze woning aan de Morsweg 26, stuur dan vóór 18 oktober 2021 een mail naar info@wonendelden.nl. Bekijk ook de brochure van Prisma ERA Makelaars en de spelregels bij verkoop van huurwoningen.

Brochure – Prisma – Morsweg 26 – Delden 

Spelregels bij verkoop van een huurwoning door Wonen Delden

  1. De woning wordt in eerste instantie aangeboden aan huurders van Wonen Delden. Aanvaardt een huurder de woning, dan moet hij de huur van zijn eigen woning opzeggen. Deze komt dan weer voor verhuur beschikbaar.
  2. Is er vanuit de groep huurders geen belangstelling voor koop, dan wordt de woning aangeboden aan de ingeschreven woningzoekenden. De langst ingeschrevene krijgt de woning als eerste aangeboden.
  3. Is er in deze groep ook geen belangstelling voor koop van de geboden woning, dan bieden wij de woning aan op de vrije markt. Bij meerdere belangstellenden is het mogelijk dat we de koop verloten, eventueel in aanwezigheid van de belangstellenden.

Ben je serieus geïnteresseerd in deze woning aan de Morsweg 26 in Delden, stuur dan vóór 18 oktober 2021 een mail naar info@wonendelden.nl.