Vernieuwde website Wonen Delden

Misschien heb je het al opgemerkt: onze website is vernieuwd. Het was één van de dingen die wij dit jaar wilden verbeteren: de toegankelijkheid van informatie over (huren bij) Wonen Delden op onze site. De website was al gevuld met veel handige informatie, maar het was toch vaak even zoeken om te vinden wat je zocht.

Teksten en structuur

Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het vernieuwen van de teksten en het overzichtelijker structureren en weergeven van de informatie. Hiermee is de informatie een stuk toegankelijker geworden voor onze huurder, maar ook voor woningzoekenden en iedereen die interesse in Wonen Delden heeft. Ook hebben we onder andere een zoekfunctie aan de site toegevoegd, veel handige buttons toegevoegd en kun je op elke pagina gemakkelijk naar andere informatie via het zij-menu.

Puntjes op de ‘i’

Hier en daar zullen we de komende tijd nog wat puntjes op de ‘i’ gaan zetten, maar we nodigen je van harte uit om snel eens een kijkje te nemen op de vernieuwde site. Heb je suggesties waarmee we de site nóg beter kunnen maken, of loop je ergens tegen aan zoals het niet kunnen openen van een link, of het niet kunnen vinden van informatie? Wij horen het graag! Stuur hiervoor een mail met jouw idee of opmerking naar d.bloemhard@wonendelden.nl .