Coronavirus: maatregelen Wonen Delden

Helaas blijft het kantoor van Wonen Delden tot nader bericht nog gesloten. Uiteraard zijn we wel bereikbaar en helpen we u graag.

  • Telefonisch zijn we te bereiken via 074 376 64 64 (elke werkdag van 8.30 – 12.30 uur) of per mail via info@wonendelden.nl
  • Voor ernstige storingen buiten openingstijden
    belt u met 053 852 80 87
  • Neem voor ernstige storing aan uw cv-installatie rechtstreeks contact op met GEAS via 053 852 85 00
  • Neem voor rioolverstopping of afvoerverstopping rechtstreeks contact op met RRS via 053 428 28 25
  • Medewerkers van Wonen Delden werken zo veel mogelijk vanuit huis.

Voor reparatieverzoeken
Vanaf 1 mei hebben we de reparaties op verzoek van de huurders weer opgepakt. Daarbij werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. Tijdens het maken van een afspraak vragen we, of u ermee akkoord gaat dat er een monteur bij u thuis komt voor uitvoering van de reparatie. Ook vragen we of er sprake is van verkoudheid- of griepklachten bij u of bij één van uw huisgenoten. In geval van gezondheidsklachten voeren we uitsluitend spoedreparaties uit en volgen andere werkzaamheden later.

Verhuringen gaan door
Noodzakelijke afspraken voor het opzeggen van de huur en het opnieuw verhuren van de woning gaan door. Denk daarbij aan het ondertekenen van een nieuw huurcontract of, in geval van verhuizing, de woninginspectie. Ook dan bellen we vooraf om te vragen of bewoners verkoudheid- of griepklachten hebben. Daar waar mogelijk proberen we afspraken telefonisch of per mail af te handelen. Afspraken die minder dringend zijn, verplaatsen we naar een later tijdstip.

Problemen met betaling van huur
Ontstaan er voor u, door de coronacrisis, problemen met het nakomen van betalingsverplichtingen? Wacht dan niet, maar neem contact met ons op voor overleg. Graag kijken we samen met u naar mogelijke oplossingen. Meer informatie over financiën in relatie tot corona vindt u ook op de volgende websites:

  • Rijksoverheid, financiële maatregelen en informatie over het coronavirus
  • Kamer van Koophandel, KVK Coronaloket (voor ondernemers)

Ook Wonen Delden houdt de ontwikkelingen goed in de gaten. Via onze website en Facebook houden we u op de hoogte.