Wonen Delden gaat verhuizen

Het voormalige ‘Rabobankgebouw’ aan de Langestraat 61b, waarin Wonen Delden gevestigd is, staat binnenkort in de steigers. Zoals u waarschijnlijk weet, wordt het rigoureus verbouwd. Waar nu nog kantoren en vergaderruimtes zijn, verrijzen binnen afzienbare tijd, negen stadsappartementen onder de naam Theldenhof. Een ingrijpende verbouwing die maakt dat Wonen Delden als huurder van kantoren op de begane grond, zich tijdelijk elders huisvest.

Tijdelijk in het wit-gele-kruisgebouw
Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli is Wonen Delden in verband met de verhuizing alleen per e-mail te bereiken. Vanaf 3 augustus zijn we ook weer telefonisch bereikbaar en kunt u ons bezoeken op afspraak aan de Noordwal 72 in Delden. Bij veel Deldenaren is dit pand nog bekend als het ‘wit-gele-kruisgebouw’.  Na verbouwing van Theldenhof, keren de medewerkers van Wonen Delden terug naar de kantoren aan de Langestraat. Over die datum volgt nader bericht.

Meer informatie over Wonen Delden
Tot 27 juli is Wonen Delden telefonisch  bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur via tel: 074 376 64 64. Daarna een week lang in verband met de verhuizing, alleen per e-mail via: info@wonendelden.nl. Vanaf 3 augustus ook weer telefonisch bereikbaar en fysiek op afspraak. Houd deze website in de gaten en volg ons via Facebook of LinkedIn.