Verkiezing Beste Buur Bokaal in 2021 in alle Twentse gemeenten

Dit jaar sluit gemeente Hof van Twente aan bij de Beste Buur Bokaal en is het in alle Twentse gemeenten mogelijk om een buurman of -vrouw te nomineren voor de Beste Buur Bokaal.

Nomineren

Iedereen kan een Beste Buur nomineren via de website www.bestebuurbokaal.nl. Daar kies je de gemeente waar de Beste Buur woont en vul jij het formulier in. Vooral de redenen waarom iemand een Beste Buur prijs verdient, zijn belangrijk. De Beste Buur Bokaal is in Hof van Twente een samenwerking van gemeente Hof van Twente, Viverion, Wonen Delden en Salut. Nomineren kan tot 16 augustus. Op Burendag (dit jaar op 25 september) wordt de beste buur verrast.

Samen

De samenwerkende partijen geloven dat omzien naar elkaar bijdraagt aan prettig wonen, een goede gezondheid en een veilig en actief leefklimaat. In deze bijzondere tijd waarin iedereen met beperkingen te maken krijgt, is het juist belangrijk om er voor elkaar te zijn, om oog te hebben voor elkaar.

Jury

Alle inwoners uit de Hof van Twente, komen in aanmerking voor Beste Buur Bokaal. Wel moet iemand worden voorgedragen door iemand anders. Dat kan heel eenvoudig via www.bestebuurbokaal.nl. Per gemeente is er een jury die de inzendingen beoordeelt.

Uitreiking en prijs op Burendag

De uitreiking van de Beste Buur Bokaal vindt ieder jaar plaats op de jaarlijkse Burendag. Dit jaar is dat zaterdag 25 september. Iedere gemeente organiseert de uitreiking op een eigen manier.

Meer weten? Bel Gijs van Salut 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl