Lianne ter Stal nieuwe directeur-bestuurder Wonen Delden

Lianne ter Stal wordt met ingang van 1 maart 2022 de nieuwe directeur-bestuurder van Wonen Delden. Ter Stal volgt Harry Rupert op, die vanwege het vertrek van Dave van Zalk per 1 augustus 2021 tijdelijk als directeur-bestuurder was aangesteld.

Lianne ter Stal heeft jarenlange ervaring binnen woningcorporaties in diverse functies opgebouwd. De laatste jaren was dit als strategisch adviseur bij Reggewoon. Ze is nu klaar voor een nieuwe stap in haar carrière en ziet er naar uit dit als directeur-bestuurder van Wonen Delden te kunnen doen. “Ik zie het als een mooie kans om samen het verschil te maken in Delden. Ik kijk ernaar uit om met medewerkers, huurders en stakeholders te zorgen voor goede en betaalbare woningen. Voor nu en in de toekomst.” aldus Ter Stal.

Erik Averdijk, voorzitter van de Raad van Commissarissen zegt blij te zijn na een zorgvuldige werving- en selectieprocedure een geschikte kandidaat in Lianne te hebben gevonden. “Lianne brengt de nodige ervaring en kwaliteiten mee om Wonen Delden als zelfstandige woningcorporatie nóg steviger binnen Delden te verankeren. De Raad van Commissarissen was unaniem in haar keuze en deze keuze werd volledig ondersteund door de vertegenwoordigers van het personeel en van Huurdersbelang Delden.”