Glasvezel voor huurwoningen in Hengevelde

DELTA Fiber Netwerk wil glasvezel aanleggen in Hengevelde. Als op 21 april 2021 minimaal 35% van de inwoners zich heeft aangemeld, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Dit aanbod geldt ook voor bewoners van huurwoningen.

Wonen Delden verleent medewerking voor aanleg
Je bent vrij om zelf te kiezen of je een abonnement afsluit. Voor de toekomst vinden wij glasvezel een verstandige keuze. Wij steunen daarom de aanleg van glasvezel en verlenen dan ook medewerking voor de aanleg van de aansluiting in jouw woning, als je kiest voor glasvezel.

Gratis aansluiting
De glasvezelaansluiting is voor jou helemaal gratis. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten bij een telecomaanbieder. Kies je op een later moment alsnog voor glasvezel, dan betaal je € 650,- na-aansluitkosten. Meer informatie over de telecomaanbieders en de mogelijke glasvezelabonnementen vind je op gavoorglasvezel.nl. Mocht je in de toekomst gaan verhuizen, dan kun je het glasvezelabonnement bij de telecomaanbieder opzeggen, zonder verdere verplichtingen. Dat houdt in dat je na opzegging geen kosten meer betaalt voor het abonnement.