Een goed onderhouden woning: wij inspecteren onze woningen

Een goed onderhouden woning: dat wil toch iedereen? Wonen Delden wil graag dat je prettig en fijn kunt wonen. Een goed onderhouden woning draagt hier ook aan bij. Gedurende de komende drie maanden, van april t/m juni, gaan wij daarom al onze woningen inspecteren. Zo krijgen we een goed beeld van kozijnen, ramen, deuren, dagen, voegwerk e.d. en het onderhoud dat wij in de komende jaren aan de woningen moeten uitvoeren.

De eerste inspecties starten in de periode tussen 12 april en 23 april.

Handig voor huurders om te weten is dat je voorafgaand aan de periode waarin de inspectie van jouw woning wordt gedaan een brief van ons krijgt. In deze brief kondigen wij de inspectie aan en geven we je nog wat meer informatie. Zo hoef je bijvoorbeeld niet thuis te blijven, de inspecties vinden namelijk plaats aan de buitenkant van de woning. Wij doen de inspecties niet zelf, maar wij hebben de firma Woonscan gevraagd dit voor ons te doen. Medewerkers van Woonscan kunnen zich legitimeren en houden zich bij de inspecties ook aan de geldende Corona maatregelen.

Vragen over de inspectie van jouw woning? Bel of mail ons dan gerust via telefoonnummer (074) 376 64 64 of per email via info@wonendelden.nl