Wonen Delden ontmoet graag starters op Woonfestival Hof van Twente

Ben jij jong en wil je binnenkort graag een woning huren in Delden, bezoek dan aanstaande zaterdag (14 oktober) de stand van Wonen Delden tijdens het Hofkracht & Woonfestival. “Natuurlijk zijn we er voor iedereen die meer wil weten over het huren van een woning in Delden. Maar voor starters in het bijzonder, zie ik mooie kansen op de huurwoningenmarkt,” aldus directeur/bestuurder Henny Manrho.

Starterswoning
“Wat wij graag willen weten is, of onze visie ook past bij dat wat jongeren zélf willen? Als Woningcorporatie denken we graag mee en zijn we bereid te investeren. Dus ben jij tussen de 18 en 28 jaar en zoek je woonruimte? Denk je aan nieuwbouw van een starterswoning of het aanpassen van bestaande bebouwing in het centrum? Kom dan bij ons langs tijdens het Woonfestival of meld je bij de balie van Wonen Delden, Langestraat 61B in Delden. Bellen via 074 – 376 64 64 of een mail sturen naar info@wonendelden.nl, mag natuurlijk ook.”

Duurzaam wonen
Het Hofkracht & Woonfestival is een verzameling van mooie initiatieven en voorbeelden van wonen op een duurzame manier in de gemeente Hof van Twente. Denk daarbij aan zonne-energie, woningisolatie en andere mogelijkheden om geld en milieu te besparen met verduurzaming. Ook zijn er hoveniers en groenprofessionals op het festival aanwezig met inspirerende tuinideeën.

14 oktober van 10.00 – 16.00 uur
Het festival richt zich op bezoekers in alle leeftijden en vindt plaats op zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 16.00 uur aan de D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor. Parkeren en toegang tot het Hofkracht & Woonfestival zijn gratis.