Wonen Delden koopt kantoor Langestraat

Wonen Delden is met de eigenaar van het voormalige Rabobankpand in Delden, Nystaete Group, tot overeenstemming gekomen over de aankoop van onze kantoorruimte in de Theldenhof aan de Langestraat. Ons kantoor was hier al gehuisvest, maar tot nu toe huurden wij deze kantoorruimte. Vanwege de grootschalige verbouwing van het pand verhuisden wij vorig jaar tijdelijk naar het voormalige Carintreggeland pand aan de Noordwal.

Wij zijn erg blij dat wij de mogelijkheid kregen onze kantoorruimte te kopen. Met de aankoop van het kantoor borgen we de huisvesting van Wonen Delden voor de toekomst. En bovendien is kopen voor ons financieel ook gunstiger dan huren. Wonen Delden verwerft met het kantoor een plek in het hart van Delden en is daarmee goed bereikbaar en vindbaar voor bezoekers.

Verhuizing

Het is nog niet duidelijk wanneer wij weer terug verhuizen naar ons kantoor aan de Langestraat. Eerst moet aan de binnenzijde van de ruimte nog een kleine verbouwing worden gerealiseerd, omdat wij achterin een hoek bij onze bestaande ruimte aan hebben gekocht. Vervolgens worden er nog wat wanden en kozijnen verplaatst om een herindeling van de kantoren en de ontvangstruimte te realiseren. We werken er hard aan om zo snel mogelijk terug te kunnen keren, en hopen nog in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar de deuren van ons vernieuwde kantoor te kunnen openen.