Wonen Delden jubileert met een duurzaam tintje

Wonen Delden zit in het honderdste jaar van haar bestaan. “We vieren dat graag samen met onze huurders. Velen van hen wonen al meer dan 50 jaar bij ons! Zij zíjn Wonen Delden”,  benadrukt directeur-bestuurder Dave van Zalk.  “Op woensdag 6 november nodigen we alle huurders uit voor een feestelijk getinte avond met als thema ‘Duurzaam wonen’.

Marianne Hutten presenteert de duurzaamheidsquiz met actuele tips en historische weetjes. Marianne is duurzaamheidsaanjager in de gemeente Hof van Twente en haar leus luidt: ‘Energie besparen is leuk!’  Na afloop ontvangen alle aanwezige huurders een Energiebespaarbox om thuis meteen met de tips en het ruime assortiment aan duurzame producten aan de slag te kunnen. De avond (20.00 – 22.00 uur) vindt plaats in Stadscentrum Het Parochiehuis. Huurders melden zich aan via:  duurzaam@wonendelden.nl of telefonisch via: 074 376 6464.

Energiecoach
Het thema ‘Duurzaam wonen’ kwam tot stand in samenwerking met Huurdersbelang Delden. Zij vertegenwoordigen de huurders en geven aan dat veel mensen op zoek zijn naar manieren om woonlasten te verlagen. Op 6 november maken zij huurders ook graag nog eens attent op de energiecoach die, op verzoek, bij mensen thuis komt om gratis advies te geven over bespaarmogelijkheden. Inzet van de energiecoaches is een gezamenlijk initiatief van Huurdersbelang Delden, Wonen Delden, Duurzaam Thuis Twente en de gemeente Hof van Twente.

Wie jarig is trakteert
Alle aanwezigen ontvangen een Energiebespaarbox. Bent u als huurder van Wonen Delden verhinderd op 6 november? Tegen inlevering van de uitnodigingskaart die u thuis ontving, is de box af te halen aan de Langestraat 61B op 12, 13, 14 of 15 november tussen 8.30 – 12.30 uur. Meer informatie over de Duurzaamheidsavond vindt u op www.wonendelden.nl onder de gele uitnodigingskaart op de homepage.