Nieuw jaar, nieuwe plannen

Bij Wonen Delden zijn we alweer volop aan de slag met de plannen voor het komende jaar. Lianne ter Stal, directeur-bestuurder bij Wonen Delden, kijkt vol enthousiasme vooruit naar 2024: “Een van de belangrijkste speerpunten is de verduurzaming van woningen, waarmee we werken aan een duurzame toekomst. Ook hopen we in het komende jaar te starten met de nieuwbouw aan de Noordwal. Maar dat is nog lang niet alles!”.

Weten wat er speelt

Wonen Delden heeft persoonlijk contact met haar huurders hoog in het vaandel staan. “We willen graag weten wat er leeft en speelt bij onze huurders. Wat hun ervaringen, ideeën en wensen zijn. Want dan kunnen we onze plannen nóg beter afstemmen op de behoeften van onze huurders” licht Lianne toe. Zij wil daarom graag huurders van Wonen Delden uitnodigen voor een persoonlijke ontmoeting: “Naast ons regelmatige overleg met Huurdersbelang Delden wil ik ook zelf in gesprek met onze huurders. Graag kom ik bij huurders thuis voor een persoonlijke kennismaking, omdat ik oprecht nieuwsgierig ben naar de mensen voor wie wij ons dagelijks inzetten.”

Een kopje koffie

Huurt u een woning van Wonen Delden en lijkt het u leuk om eens in gesprek te gaan met Lianne ter Stal? Ze komt graag bij u langs voor een kopje koffie! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak: telefoonnummer (074) 376 64 64 of mail naar info@wonendelden.nl

 

(afbeelding: freepik.com)