Genomineerden Beste Buur 2023 in het zonnetje gezet

 

Beter een goede buur, dan een verre vriend.

Wie kent het spreekwoord niet? Goed contact met de buren is goud waard is. Met deze gedachte organiseert Salut jaarlijks in samenwerking met Wonen Delden, Viverion en gemeente Hof van Twente “Beste Buur”. De beste buur levert een grote bijdrage aan de onderlinge sfeer in de buurt.

Genomineerden in het zonnetje!

Dit jaar ging de titel Beste Buur 2023 naar mevrouw Betsie van der Velde-Nijkamp. Zij is zaterdag 23 september jl. in het zonnetje gezet.
Onder de genomineerden bevonden zich ook twee huurders van Wonen Delden. Zij hebben de titel weliswaar dit jaar niet gewonnen, maar graag willen wij hen ook in het zonnetje zetten en hen bedanken voor hun noaberschop! Het is goed om te horen dat er zoveel goede buren zijn, en als goede buur is het natuurlijk fijn om te weten dat de inzet door anderen wordt gewaardeerd. Dat verdient een bloemetje!

Ze staan altijd klaar

De heer en mevrouw Breukers wonen al 42 jaar aan Het Lannink. Zij werden genomineerd door hun buurvrouw: “Ze staan altijd voor iedereen in de buurt klaar. We kunnen voor van alles bij hen terecht. Van oppas, tot een heerlijke bak koffie!”.

 

Respect

Erve Graashuis nomineerde de heer André Averdijk, die al meer dan 50 jaar in de Merelstraat woont. Elke week haalt hij zijn vroegere buurmeisje Marion (nu bewoonster van Erve Graashuis) op, zodat zij haar moeder kan bezoeken. En pas geleden nam hij haar ook mee naar de intocht van de rolstoel vierdaagse. “Als André bij ons voor de deur staat, kan de avond voor Marion niet meer stuk. Wij hebben hier ontzettend veel respect voor!”

Familie Breukers en meneer Averdijk: bedankt!