Coronavirus: maatregelen Wonen Delden sinds 15 oktober

Het aantal besmettingen met het coronavirus neemt sterk toe en de overheid heeft weer strengere maatregelen genomen. De gezondheid van onze huurders en medewerkers nemen wij serieus en dat vraagt ook om maatregelen van ons uit. Concreet betekent dit dat ons kantoor gesloten blijft voor bezoek. Bij alle reparatieverzoeken wegen we zorgvuldig af hoe en of we deze kunnen uitvoeren. We dragen mondkapjes, houden veilige afstand en fysieke afspraken beperken we zoveel mogelijk.

Bereikbaarheid

  • Het kantoor van Wonen Delden blijft gesloten tot nader order
  • Voor vragen kunt u ons bellen op 074 – 376 64 64 (maandag t/m donderdag van 8.30 – 12.30 uur) of mailen via info@wonendelden.nl
  • Voor ernstige storingen buiten openingstijden belt nog u altijd met 053 – 852 80 87
  • Medewerkers van Wonen Delden werken zo veel mogelijk thuis

Reparatieverzoeken
Wij proberen reparatieverzoeken zo veel mogelijk door te laten gaan, maar zijn daar wel kritisch op. Wij hanteren het protocol ‘Samen veilig doorwerken’. De meest actuele versie daarvan vindt u op helpdeskcorona-bt.nl.

Verhuizingen
Gaat u verhuizen? Dan lichten we u goed in over hoe u de woning moet achterlaten en doen de eindopname in de lege woning. Het tekenen van het huurcontract met nieuwe huurders gebeurt voorlopig op kantoor.

Andere afspraken
We nemen geen deel aan fysieke vergaderingen, maar proberen overleggen wel digitaal door te laten gaan. Kan dat niet, dan proberen we afspraken telefonisch of per mail af te handelen of worden ze verplaatst.

Noodzakelijke afspraken
Voor alle afspraken die wel op kantoor of locatie plaatsvinden geldt:

  • We bellen u van tevoren om te vragen of u klachten heeft zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts. Als dat het geval is maken we een nieuwe afspraak met u.
  • Uiteraard houden we ons aan de RIVM richtlijnen zoals het handen wassen en 1,5 meter afstand houden.
  • In contact met klanten dragen wij een mondkapje en vragen u om ook een mondkapje te dragen.

We houden de ontwikkelingen natuurlijk goed in de gaten. Via onze website en Facebook houden we u op de hoogte.