Tuinonderhoud? Vraag het aan Han

“Heb je ‘m gezien? Het mei-nr. van de Nieuwsbrief Wonen Delden? Ja, dat exemplaar waar ik met m’n hoofd voorop sta”, lacht Han Markerink. “Ik kom de brief persoonlijk bij je bezorgen. En dat doe ik graag, want ik ben vaak genoeg in de buurt. Speerpunt daarin is wat mij betreft het tuinonderhoud. Als wijkbeheerder ben ik de ogen en oren in straten waar Wonen Delden huizen verhuurt. Je kunt bij mij terecht met vragen over je woning en over de leefomgeving. Als je een ‘dingetje’ hebt met de buren, maar ook als je een goed idee hebt voor het verbeteren van een situatie in jouw wijk.”

Aandacht voor de tuin

“Een tuin is fijn, maar vraagt ook om aandacht. Voor je het weet staat het gras kniehoog en woekeren struiken alle kanten op. En dat doet afbreuk aan de uitstraling van de hele straat en wijk. Dus ja, als ik zie dat het in één van de tuinen uit de klauw loopt door achterstallig onderhoud, spreek ik mensen daar zeker op aan. Elke huurder is immers verplicht z’n tuin goed te onderhouden en een nette tuin is in ieders belang.”

Elke donderdag spreekuur
“Wil je mij iets vragen of zeggen? Spreek me gerust aan als je me ziet, want zorgen voor een fijne woon- en leefomgeving doen we samen! Kom je liever naar mij toe? Ik houd elke donderdag van 9.00 – 10.00 uur spreekuur in het leescafé of een aangrenzende ruimte in appartementencomplex Stadshagen. Dit spreekuur is bedoeld voor iedere huurder van Wonen Delden. Dus kom eens langs!”