Heb jij zin om aan de slag te gaan bij ons als kleine, klantgerichte woningcorporatie met een gevarieerd takenpakket? Jij zorgt er dan voor dat onze huurders op de juiste plek zitten!
App, mail of bel, want je bent van harte welkom voor een goed gesprek!

Aangenaam… wij zijn Wonen Delden

Als actieve en betrokken woningcorporatie zetten we ons in voor goed, fijn en betaalbaar wonen. Wij zijn nieuwsgierig, toegankelijk en duurzaam en zorgen er samen met onze huurders en partners voor dat onze 800 huurwoningen in Delden betaalbaar, passend en klaar zijn voor de toekomst. Als organisatie zijn we ook klaar voor de toekomst, doordat we een grote slag hebben gemaakt in de digitalisering. Ook de dienstverlening naar onze klanten kan daardoor steeds digitaler, maar het échte contact vinden we nog steeds het belangrijkst. 
De sfeer onderling is informeel en gevoel voor humor wordt zeker gewaardeerd. De mensen waarvoor we het doen staan écht op de eerste plaats en we zetten ons samen in om de organisatiedoelen te behalen.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround woonconsulent. Naast het volledige verhuurproces, houd je je namelijk ook bezig met sociaal beheer en de leefbaarheid in de complexen en buurten. Daarnaast verzorg je ook nog een deel van de balie- en telefoonwerkzaamheden. Een brede functie dus, waarin je betrokken bent bij alle klantprocessen, en van daaruit ook veel contacten hebt met andere professionals.

De dag kan maar zo anders lopen dan je ’s ochtends dacht…

Er komt van alles langs, in willekeurige volgorde:

  • Vragen van huurders en woningzoekenden beantwoorden, afstemmen met de wijkbeheerder, administratie verwerken, overleg met een bewonerscommissie
  • Een huuropzegging verwerken, inspectie uitvoeren, woning adverteren, contracten opstellen (alles natuurlijk geautomatiseerd in ons up-to-date systeem)
  • Werkoverleg met een collega van vastgoed over de lopende mutaties of contact met de makelaar en koper over een te verkopen woning
  • Overlast- of zorggesprekken voeren en vastleggen in ons systeem en overleg met andere instanties over een overlastsituatie, de leefbaarheid in een buurt of het huisvesten van bijzondere doelgroepen (zoals statushouders, urgenten of mensen die uitstromen uit de maatschappelijke opvang)

Wat neem jij mee?

  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet, je neemt initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt oog voor de klant en kunt omgaan met verschillende doelgroepen
  • Je houdt van een brede rol en korte lijntjes en samenwerken in een klein team gaat je goed af
  • Je hebt passie voor het vak, bent nieuwsgierig naar trends en ontwikkelingen en denkt graag mee over verbetering van processen
  • Je werkt secuur en bent een beetje handig met computers: je kent het officepakket en maakt je systemen snel eigen (als je Dynamics Empire kent is dat helemaal fijn)
  • En je hebt een relevante Hbo-opleiding

Ons aanbod en jouw reactie

Ben jij de woonconsulent die past bij ons, dan bieden we je een gave baan binnen een compacte woningcorporatie met 9 collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard conform schaal H van de CAO Woondiensten. Heb je voor nu al inhoudelijke vragen, app, mail of bel met Lianne ter Stal, directeur-bestuurder, 06 51 91 67 70 of kijk op www.wonendelden.nl.
Graag zien we jouw reactie vóór 21 november bij Kitty Beernink, HR Adviseur op kbeernink@tenduis.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandagochtend 28 november 2022.