Heb jij zin om aan de slag te gaan bij ons als kleine, klantgerichte woningcorporatie met een gevarieerd takenpakket? Kun jij je goed in de ander verplaatsen en weet je hoe je de boodschap het beste overbrengt, dan wij op zoek naar jou.
App, mail of bel, want je bent van harte welkom voor een goed gesprek!

Aangenaam… wij zijn Wonen Delden

Als actieve en betrokken woningcorporatie zetten we ons in voor goed, fijn en betaalbaar wonen. Wij zijn nieuwsgierig, toegankelijk en duurzaam en zorgen samen met onze huurders en partners voor onze 800 huurwoningen in Delden en Hengevelde. 
De sfeer onderling is informeel en gevoel voor humor wordt zeker gewaardeerd. De mensen waarvoor we het doen staan écht op de eerste plaats en we zetten ons samen met onze partners in voor leefbare buurten en wijken.

Wij zoeken…

…een energieke en zelfsturende communicatiespecialist, die ook de hand niet omdraait voor secretariële taken en officemanagement.

 • Jij bent verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen. Van het updaten van flyers en onze website tot het beheren van onze (social) media kanalen: jij zorgt voor onze zichtbaarheid en creëert betrokkenheid. Je haalt informatie op uit de organisatie en de omgeving. Zo creëer je boeiende verhalen die onze huurders aanspreken.
 • Je ondersteunt je collega’s bij communicatieve vraagstukken, bijvoorbeeld in de communicatie bij onderhouds-, nieuwbouw- of verduurzamingsprojecten.
 • Je redigeert en maakt ook een saai stuk lekker leesbaar.
 • Naast je communicatie-taken pak je ook bijkomende secretariële taken en officemanagement op.

Wat neem jij mee?

 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet, je neemt initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je werkt secuur, bent creatief en hebt affiniteit met vormgeving
 • Je hebt een visie op moderne communicatie en weet hoe je deze kan vertalen naar concrete acties
 • Je bent niet bang om buiten de gebaande paden te denken en hebt een hands-on mentaliteit
 • Je houdt van een brede rol en korte lijntjes en samenwerken in een klein team gaat je goed af
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau

Ons aanbod

Ben jij de communicatie-duizendpoot die past bij ons team, dan bieden we je een creatieve baan binnen een compacte woningcorporatie met 9 collega’s. De functie is niet in beton gegoten, dus als jij kansen ziet, word je aangemoedigd deze op te pakken.

Ben je enthousiast?

App, mail of bel ons voor meer informatie of om gelijk te solliciteren! De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard conform CAO Woondiensten.

Stuur je C.V. voor 19 juni 2024 naar Tessa Kroeze, HR Adviseur: info@wonendelden.nl. 
Heb je voor nu al inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Lianne ter Stal, directeur-bestuurder, 06 51 91 67 70. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.wonendelden.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 25 juni 2024.
Het tweede gesprek vindt plaats op dinsdag 2 juli 2024.